Storm på Atlanterhavsveien

Atlanterhavsveien Selvsagt måtte Plankefrue og lillebror ut på en liten fotoshoot på Atlanterhavsveien og se på været før det ble mørkt! Storm på Atlanterhavsveien –  På Atlanterhavsveien for å se på stormen (6 minutter hjemmefra.) I bakgrunnen Storseisundbrua! turistene tar bilde av hustadvika i storm Turistene er helt sprø.. Jo nærmere jo bedre, og tar store sjanser for de beste bildene. Håper de er forsiktige og det ikke skjer noe.

Her ute ved Atlanterhavsveien tok vinden skikkelig tak, og ingen som bare kjørte over – alle bilene vi så stoppet for å ta bilder.. Farstadstranda i storm Farstadstranda bakerst i bildet.Hustadvika i stormNaustet vårt helt til høyre i bildet.

2 kommentarer om “Storm på Atlanterhavsveien

  1. Vakkert og vilt, nydelig på bilder men er likevel fornøyd med å ha flyttet til Østlandet og roligere vær. Men til trekkingen er der fremdeles og kjenner saltlukta i nesen 😉 Neste helg skal gubben opp dit på havfiske, håper det har roet seg litt da.

    1. Ser ut som det skal roe seg ivertfall til neste helg! 🙂 Litt regn på langtidsvarselet, men vinden skal roe seg mye i løpet av uka. Håper han får en bra tur med masse fangst! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *