En dame med hvitt hår på kirkegården..

Jeg og Maiken på 4 år var på kirkegården og skulle plante en dag. Mine besteforeldre og oldeforeldre skulle få nye blomster, men så kunne jeg ikke finne igjen den ene graven.. Jeg lette og lette, men den var ikke der jeg mente den var. Maiken sprang litt rundt omkring. Etter en stund ble jeg litt oppgitt, og sa høyt (vi var alene på kirkegården): Ole og Nikolina – hvis dere vil ha nye blomster i dag, så må dere hjelpe meg for jeg finner ikke igjen graven deres.. – Det går kanskje to minutter, så kommer det fra Maiken som står og holder på en grav 50 meter unna – «Er det denne mamma?» – Selvsagt var det det..!! – Og min 4-åring kan slett ikke lese…

IMG_7633

Når jeg spurte henne så fortalte hun at Elsa hadde vist henne graven.. Som nevnt var vi altså tilsynelatende alene på kirkegården, og Elsa fra Frost (som er favorittfilmen) er en dame med langt hvitt hår…

– Den dagen ble det blomster både på besteforeldre, oldeforeldre og til og med til det gamle ekteparet som bodde i huset vårt tidligere.. 🙂

2 kommentarer om “En dame med hvitt hår på kirkegården..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *