Dette er meg

Her vil jeg gi deg en usminket oppussingsblogg. Jeg er hverken interiørstylist, fotograf, snekker eller forfatter. Jeg er Stina, 39 år, gift med Richard, har to nydelige døtre på 4 og 12 pluss en bonussønn på 18 som bor på Østlandet. Jeg jobber som markedssjef i Vimax, som har hovedprodukt vedlikeholdsfrie sprosser. Oppvokst her på Farstad, og vendt tilbake etter 20 år sammen med familien min.

9 kommentarer om “Dette er meg

 1. Hei Stina

  Gratulerer med det dere har gjort. Den type beslutninger liker jeg.Det er litt av en jobb dere har påtatt dere. Og det blir mye arbeid fremover, men uansett ikke gi opp.
  Så lykke til.
  Her på Vinterbro Senteret er alt som før. Selv har jeg i lengre tid, vurdert å flytte til Trondheim. Siden min bror og svigerinne bor der. Som jeg har et godt forhold til.
  En stor hilsen fra en tidligere kollega.

  Torgeir

  1. Hei Torgeir, så koselig å høre fra deg! 🙂 Ja, det er bare å hive seg rundt og gjøre noe nytt, – så vidt vi vet så lever vi bare en gang.. Og hvem vet – kanskje/mest sannsynlig så kommer du til å stortrives der oppe!

 2. Karolina heter jag och jag jobbar på ett produktionsbolag som heter Framelab http://www.framelab.se/ och vi producerar Byggmax reklamfilmer i Sverige och Norge. Just nu är vi precis i uppstarten av vår castingprocess och jag hamnade på din fina blogg!
  Jag vet att detta är en long shot, vet inte om du använder dig av Byggmax eller om du bygger på något nu, men om detta låter som något intressant för dig, hör gärna av dig till mig så berättar jag gärna mer!

  Allt gott,
  Karolina

  1. Hei Karolina, Så hyggelig at du har funnet bloggen min og syns at dette er spennende. 🙂 Vi driver og totalrenoverer et 150 år gammelt hus, så ja vi har masse å gjøre. Vi bruker blant annet Dale Bruk, XL Bygg, som vår materialleverandør, men ikke Byggmax – det er ingen i nærheten her tror jeg.

 3. Hei
  Du har gjennomført et riktig flott prosjekt på Jelå.
  Jeg har et dokument som omhandler historien til Brantene i Breivika. Om du er interessert så ta kontakt på e-post.

  ianersand

 4. Hei hei
  Jeg er i samme låve-Sits som deg, og lurer vekdig på hva slags GULV det ble i låven din? Jeg så ikke det i bloggen 🙂

  Mvh
  Silje

  1. Hei Silje. 🙂 Så spennende! Vi gikk faktisk til nabogården, der også huset skulle pusses opp – og tok med oss alt gulvet mellom 1. og 2. etasjen!! Huset er ca like gammelt som gården vår. Treplankene skar vi til, blandet fargene – og fikk et aldeles nydelig gulv på låven vår. Ta en titt på Instagram kontoen min nå – la ut et bilde der nå av gulvet. 😉 @Plankefrue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *