Stille før stormen..

Stormen på Hustadvika «Stormen topper seg i kveld» – er overskriften nå på VG nett..

– Og vi bor selvsagt midt i smørøyet..

– Jeg tenker som så at har huset stått her i 150 år, så skal det i vertfall ikke dette ned i kveld! 😀

Skulle ønske jeg kunne gi dere lyd på bildene.. Det blåser ganske så friskt, enda det fortsatt er «rolig» ute..Utedoen henger fortsatt fast I dag har det vært sol, svart himmel, lyn, torden, hagl, vind, det har regnet sidelengs – ja, regnbuen var til og med innom i stad, så man kan mildt sagt si det har vært en heftig værmix.

Utedoen er godt boltet fast i låveveggen, så den kommer nok til å holde seg der den er. 😉 Skalk lukeneOg vi har skalket lukene! Det er faktisk lemmer på enkelte av vinduene, og i og med at disse er kun enkeltglass inkl. litt sprekk i – så ble jeg litt nervøs når det haglet klinkekuler i stad.. Hengeren er sikret Lasten er sikret med verdens tynneste stropp, men satser på at det holder. – Så ut av vinduet at plankene begynte å lette i stad, så greit at de holder seg der de skal. Blåser opp på Hustadvika Begynner å bli litt hvitt ute på Hustadvika.. Plankefrue venter på stormenI følge VG kan vi vente vind godt over 100 km/t..

Ja, ja – vet hvor vi har telys, lommelykt og Richard har bært inn masse ved. – Pizzaen står snart i ovnen, øl, brus og godis står i skapet. – Da er vi vel klare får jeg håpe..

Lag en fin kveld der ute! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *