Nye hustegninger til vårt gamle hus!!

Plankefrues hustegninger
1. etasje – nå håper jeg vi har kommet i mål innvendig! Helt til høyre blir det tv-stue, inngang nederst midt på med gang, wc og trapp opp. Kjøkken i tilbygget øverst, og åpent inn til stua til venstre. Vaskerom/inngang til oss helt til venstre på tegningen.
Plankefrues hustegninger2. etasje ser slik ut! Bad i midten (med pipa i hjørnet), og så blir det 5 soverom for å få plass til alt og alle..!

Innerst/nederst til venstre skal i vertfall eldste dattra ha walk in closet.. – Og man skal selvsagt oppfylle 10-(snart 11) åringens ønsker! 😀 Veggen som skiller «skapet» fra resten er en ca 38 cm tjukk tømmervegg – så ikke helt enkelt å gjøre så mye med den.. Håper at vi klarer å lage en åpning fra hvert soverom!!

Det har vært vanskelig å lage rominndelingen siden dette er et 150 år gammelt tømmerhus. En ting er at ytterveggene er av tømmer, men i tillegg er tre av veggene som går vertikalt i huset også laget i tømmer, og selvsagt også bærer huset.. Ikke bare, bare verken enkelt/billig/mulig å gjøre noe med dem. En god del å ta hensyn til med andre ord, men vi håper at dette blir en god løsning som både er gjennomførbar og som blir funksjonell og fin for oss!

2 kommentarer om “Nye hustegninger til vårt gamle hus!!

  1. Ser du har en huk mellom bad og soverom (til 11-åringen?) oppe. Hva med å lage et lite vaskerom her, så slipper dere å bære klærne opp og ned. Min erfaring er at skittentøy genereres mest på bad og soverom og det er gjerne der vi vil oppbevare rent tøy…. Lykke til med prosjektet! Mvh. Josefine M.

    1. Det er litt vanskelig å se på tegningene, men plassen som er mellom bad og soverom er trappegangen, og huken mellom soverommene til venstre – der får vi dørene til begge jentenes soverom. Dette på grunn av den tømmerveggen som da helst skal stå der den gjør.. Ikke lett dette her altså!

      Men du har et inmari godt poeng!! Det er jo oppe vi nå kommer til å dusje/ha klesskap og skifte, så det blir inmari dumt å ha vaskerom i første etasje helt borte i ene enden. Hmmm.. Dette må jeg få til en løsning på! Tusen takk for kjempebra innspill Josefine!! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *