Kjøkken til huset eller kjøkken til oss..

kjokken1Vakkert nordmørslån fra 1862 fortjener et skikkelig kjøkken! Vi skal bygge på, så delen kjøkkenet skal være i blir helt ny. – Egentlig tenker jeg hvitt kjøkken.. Et slikt hus «skal ha» hvitt kjøkken. På bildet over er det et skikkelig fint kjøkken fra Ikea. Vi har hatt to kjøkken tidligere fra Ikea, og har vært veldig fornøyd! Dette kjøkkenet hadde absolutt kledd huset! kjokken2 Dette enkle, men fine kjøkkenet hadde helt sikkert også blitt veldig flott i huset vårt. Dette kjøkkenet er fra Kvik, og de har mange fine kjøkken å velge mellom!! kjokken3 Men hvem prøver vi å lure..

Vi har prøvd å hatt hvitt kjøkken og det går jo ikke!!! All respekt til alle dere som trives med hvitt kjøkken, men jeg blir sprø av at absolutt alt vises..

Og så skal vi strengt tatt ikke kjøpe kjøkken etter hva vi burde velge med tanke på hvilket hus vi har valgt oss, men vi skal først av alt velge oss et kjøkken som er til oss og som passer til oss! (Både kjøkkenet over og under her er også fra Kvik.) kjokken4
kjokken5 Kanskje vi skal blande farger og overflater.. Dette kjøkkenet er fra HTH. De har også mange flotte kjøkken! Det er absolutt ikke lett å velge!!

Må finne et kjøkken som vi liker, og som samtidig vil bli kult i huset vårt. Må også ta hensyn til at det er lavere under taket her enn i nyere hus. Og velge de rette bakveggene…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *