Nye hustegninger av fronten på huset

front plankefrues hus 12.09Vinduer og dører er ikke slik de skal se ut, men plasseringen og størrelser er riktige.
Nå har inngangspartiet blitt rett størrelse slik at jeg får plass til en benk på hver side!

I utgangspunktet så har jeg lyst på inngangsdører som er lik som de originale dørene..
Plankefrue originale dørerDisse som vi fant på låven! Får nok ikke brukt de som ytterdører nå, jeg har nok litt større krav til isoleringsevne – frossenpinn som jeg er! 😀 Men det fins jo nye slike å få tak i. Jeg har sett dem hos en leverandør, men de var svimlende dyre!! Skal lete og søke etter andre leverandører som kan ha tilsvarende.
NordmørslånNår det gjelder døra til venstre, så har jeg innmari lyst til at den skal se ut som en «skottdør».. Skal finne noen bilder og legge ut, aner ikke hvordan jeg skal få det til foreløpig..

vinduer til plankefrueVinduene skal bli tofløyet (for det blir strengt tatt penest på huset vårt). Jeg skal selv lage vindussprosser til dem, slik at hvert vindu får en inndeling på 2 x 3 ruter, det tror jeg blir kjempefint! Hva tror du? 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *