Soloppgang og rørleggere

God morgen! Må bare dele denne vakre norske soloppgangen her på Jelå med dere! DSC_0689
DSC_0692
DSC_0696
DSC_0699
DSC_0701
Vi var så godt som ferdige med tegningene, og byggetegningene skulle bestilles. Men så begynner vi å tenke rør…

Vi har jo tenkt at alt går, men det skal jo ikke være enkelt med disse tømmerhusene. I utgangspunktet er det nesten ikke skille mellom etasjene, og tømmerveggene inne i huset er jo veldig tjukke. Det sier jo seg egentlig selv at det blir både dyrt og vanskelig. Ikke umulig selvsagt i følge rørleggeren som var innom oss og tittet, men vi må tenke litt smart. Og vi har derfor flyttet bad/vaskerom (igjen!!) hustegning badSlik ser tegningen ut da. Døra på vegg C kan også stå på vegg D – eller faktisk også på veggen som er vertikal over vegg C (1000 mm).

De to strekene vertikalt på tegningene er en tømmervegg som er ca 40 cm tjukk, her skal det være en dør/åpning i mellom disse to rommene.

Grunnen til at det blir her er for at det allerede er et bad i etasjen under den venstre delen. Vi gjør oss selv derfor en stor tjeneste ved å ha det her.

Rørleggeren mente også at toalettet burde stå på tømmerveggen, så ellers er alt åpent.. Vrir hodet mitt hundre ganger rundt omkring for å få dette til å gå opp. Noen som har noen smarte løsninger/tips, så er det bare å rope ut! 😉

(Ps. Skal få plass til vaskemaksin, tørketrommel, skittentøy, badekar(!), dusj, do, minst en vask..)

Lag en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *