Låverydding

Låven til PlankefrueI dag skal vi låverydde hos Plankefrue! Dvs. ser du hullet i veggen på siden av låven? – Inn dit skal vi!låven til plankefrue
plankefrues låve Det er et lite rom man kommer inn til. Ikke noe spennende her inne, litt rask og rask vi har kastet ut. Og ser du bølgeblikket – bak der er det et rom til. Det ser vi fra etasjen over siden det ikke er noe tak på den delen, men en smule vanskelig å komme seg inn dit. kaster ut av låven til plankefrueUt med bølgeblikket! river vegger på låven til plankefrue Sjekk de fineste bjelkene!! bjelker hos plankefrue Bjelkene her har jeg tatt vare på! De er så grove, gamle og vakre – så de kan jeg helt sikkert bruke til noe! IMG_1693Der var veggen nede, og vi har tilgang til dette rommet også. Her inne står de originale ytterdørene, og en enorm kjelke – ser du den?

-Og et lass med staur! – Noen som har noen gode forslag til hva jeg skal bruke de til? Det er noen korte, men ser ut som de fleste er ganske lange 1,5-2 meter kanskje. IMG_1694 Se så vakkert arbeid! Låven er fra 1864.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *