Flistur til Malmefjorden

Plankefrue tenker bad Tenker bad og tenker fliser!

Tok med meg eldstedatteren til Malmefjorden for å se på fliser. Masse flotte utstillinger på Smart Interiør, og enda flere bøker å velge fliser i… Plankefrue ser på plankefliser Dette hadde jeg ikke sett før! Ser ut som treverk, men det er jo fliser dette også!! «Plankeflis..»

Utrolig stilig! Har ingen anels om hvor jeg skal ha dem hen, men veldig lyst på… 😀 Høyde ca 80-100 cm tenker jeg. Plankefrue ser på farger Dattra fant flere farger hun syns var fine. Blått er yndlingsfarge nummer 1 for tiden. – Fant også en tapet med grafitti hun syns var kjempekul.. Plankefrue ser på fliserDenne har jeg sett på før.. Hadde jeg hatt kjempestort bad/ganggulv – hadde denne absolutt skulle vært med hjem! Men den er 60 x 60, så det vil bare se merkelig ut hos oss. Utsikt på AverøyaDette bildet måtte bare være med fordi det var vakkert! 😉

Var på tur og så på jobben til Richard ute på Henda på Averøy, rett ved siden av dette stedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *