Kjøkken og mye å velge i

IMG_2920Du tror kanskje dette er hobbyplater, men der tar du grundig feil… Dette er vindusforinger til kjøkkenet..!!! 😀

– Og jeg kan fortelle deg at disse passer fint på den ene siden, men på den andre har vi faktisk måttet spesialbestille, da vi må ha foringer som er 63 cm brede…

IMG_2922Og så har turen kommet for å finne benkeplate.. Jeg har vært mange steder, men ikke funnet helt den jeg er på jakt etter.. Har selvsagt med en kjøkkenfront, en bit av gulvet og en bit av tapeten ut på benkeplatejakt!
IMG_2923Denne er jo inmari fin, men er redd den kan bli mørk.. – Og kjøkkenet er brunsvart, så tror jeg må gå for en lysere benkeplate. 

IMG_2928Lys eller mørk.. Lys eller mørk… Lys eller mørk… Lys! 🙂 Benkeplate er bestilt, og det blir Sigdal som skal få levere den til oss gjennom Dale Bruk i Elnesvågen. Der har jeg forresten også bestilt knotter, da jeg heller ikke fant det noen andre steder. (- For de visste jeg akkurat hvordan jeg ville skulle se ut!) 

IMG_2930Og så var det å finne fliser.. Og samme prosedyre her, sammenligne med benkeplate, og kjøkkenfront, og gulv og tapet.. Det er klart det ikke skal være enkelt, da hadde det jo ikke vært så gøy!

Turen gikk til Smart Interiør i Malmefjorden, de har mye å velge i – og veldig hyggelig og hjelpsom betjening!! Bor du i nærheten og ikke har vært der? – Da bør du faktisk ta deg en tur!  De har utemøbler, maling, fliser, tapet, belegg, stein osv. osv. 🙂
IMG_2931Disse kanskje.. Vi skal ha flis på den ene veggen over vask og ovn, og det kan ikke være for mørkt, det skal stå i stil med resten OG det skal være lett og holde rent..

IMG_2932Gulv nederst, kjøkkenfront, benkeplate og fliser på topp. Dette tror jeg kommer til å bli en fin og tøff kombinasjon, som kler huset!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *