Brev i veggen og fareskilt i trappa

IMG_2746Jovisst fant vi enda et brev til i veggen…!! Jeg skjønte ikke hvordan vi kunne ha unngått å funnet dette tidligere.. Det er jo som å finne en skjult skatt. Og hvorfor i all verden de gjemte brev i veggen, det skjønner jeg ikke. I vertfall ikke dette som i tillegg dessverre var uten innhold.
IMG_2759
Over er bildet jeg la ut på Instagram, du finner også @Plankerfrue der. 🙂 Konvolutten er stemplet 1884!!!! Og frimerket kostet 3 shilling…!!! Adressert til Johan Rasmussen. Det står Thornes på det, men jeg lurer på om det refererer til et gammelt postkontor som holdt til der før i tiden?

Over til noe helt annet.. Dette kom jeg hjem til her en dag..
fareskilt-IMG_2760Legg merke til fareskiltet ved trappa… 😀
fareskilt-IMG_2761Herlig!! 😀 Lurer på om det er en av snekkerne som kan ha fått noe i hodet på vei opp trappa, men inge av dem tør innrømme verken det eller å ha laget skiltet.. 🙂
(Selv om jeg holder en knapp på Joakim..)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *