Inpirasjonstur til Smart (igjen)

inspirasjon-IMG_1822Og så var vi her igjen! Flis- og interiørsenteret Smart i Malmefjorden, en halvtime fra der jeg bor, er flittig besøkt for tiden. (Nei, dette innlegget er ikke sponset) Jeg syns bare de har mye fint og jeg får god og hyggelig hjelp når jeg trenger det der! Bor du i nærheten, anbefales det å ta seg en tur!! 🙂

Tapeter all mass.. Den over falt Malin for, og ville gjerne ha den på veggen sin. Men hun begynner å gå tom for vegger nå er jeg redd, så her er det tøffe prioriteringer på gang!
inspirasjon-IMG_1823Steinfine planker – eller faktisk fliser! 😀
inspirasjon-IMG_1824Disse flisene var skikkelig kule, og er vi tøffe nok så blir det noe lignende i gangen – bare i slitt rød…!! 😀
inspirasjon-IMG_1825

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *