Det så bare ut som sprekk i malinga..

tommerhus-2403-DSC_0233Ja, dette var et «gammelt» bilde av det som skal bli kjøkkenet vårt. Har skjedd en del her siden sist, men ta en titt på bjelkene i taket.. Ser bare ut som om malingen har sprukket, ikke sant?
IMG_2187Men neida, etter at jeg begynte å skrape så var det tydelig at disse bjelkene har levd et hardt liv med all den bevegelsen det har vært mellom etasjene og i huset generelt. De er rett og slett sprukket.
IMG_2189Det samme gjelder denne på andre siden.
IMG_2190Hele veien… Bjelken i midten har vi byttet ut. (Vi i dette tilfellet er de flinke snekkerne våre, helt uten vår hjelp 😀 ) – Den var helt oppbrukt, men disse kan reddes!
IMG_2191Her er det bare å lage egen «tetningsmasse» for å fylle inn! Jeg bruker sagspon og trelim, blandes til en passe masse, ikke for blaut og ikke for tørr.. Litt grov den sagsponen jeg hadde her, men man tager hva man haver – også var det ganske grove sprekker som skulle tettes.
IMG_2193Og det er bare å sette i gang å fylle inn i bjelkene, dytte inn så langt det går.
IMG_2194Husk at det må være plass ytterst til å sparkle også! Skal vise dere etterbilder senere, når vi har sparklet og malt – det kommer til å bli kjempefint! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *