Det berømte utbygget!

 

Plankefrues fasade terrasse Ikke helt riktig tegninger, men vi nærmer oss! Det er et vindu for mye på utbygget, her skal det bare være to vinduer har vi tenkt. (Over terrassedørene)

Terrassedørene blir litt feil på tegningen, da vi skal ha doble dører som vist nedenfor, og med fastkarmvinduer på hver side av dørene. Og vi skal selvsagt ha sprosser på disse også, for å dele opp flatene og gjøre det penere! Plankefrues verandadørPlankefrues utsikt fra kjokkenetHer er utsikten jeg har når jeg står «inne på kjøkkenet!» – I utbygget som kommer. 😉 det er også derfor jeg er opptatt av å ha mest mulig vinduer denne veien. Og når det kommer sprosser på dem, så tror jeg det kommer til å bli veldig flott!!

Plankefrues fasade terrasse2Vi skal også bygge terrasse rundt huset. I vert fall fra terrassedørene, og hele veien mot der du sitter nå, og helt til inngangspartiet på andre siden.

På endeveggen skal vi også finne på noe sprell.. Egentlig er nederste delen der mur og øverste delen bølgeblikk.. Sier kanskje bittelitt om hvilket vær det vanligvis er her oppe.. Har tenkt på å kle «murdelen» med skifer eller noe lignende. Noen som har noen forslag?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *