Så gjør man så når man vasker sitt tau..

plankefrue-oppussing-tau-2015-10-20 17.20.58 I stua har vi en forhatt og uønsket jernstolpe fra gulv til tak – sånn ca midt i rommet for sikkerhetsskyld.. Men kjekk å ha selvsagt, så andre etasje skal slippe å være i første etasje, og tak skal få lov til å være tak..

Men hva gjør man med en slik en?? – Jo, man reiser selvsagt ut til en sjøbod ute i Bud, der en lokal fisker har et eget rom med gamle tau som selvsagt egner seg perfekt rundt slike uønskede jernstolper!

Og en sjøbod lukter selvsagt slik en sjøbod skal. – Og tauet – jo, det lukter også slik som en sjøbod skal..  En blanding av tjære og saltvann. Akkurat litt for mye til at det er sjarmerende, så jeg må prøve å få bort noe av lukta.

Ute ved verandaen har jeg en diger jerngryte akkurat passelig til formålet! Så forsøk nummer 1 = vann og vesentlig mye mer enn en t-skje zalo.. Der skal det få ligge og godgjøre seg en stund, før regnvannet skal få vaske bort det meste av såpen, og det skal inn på låven for å tørke seg. – Krysser fingre og tær for at det fungerer!

Har du et annet strålende forslag, er du mer enn velkommen til å kommentere!! 🙂

7 kommentarer om “Så gjør man så når man vasker sitt tau..

  1. Nå har jeg storkost meg gjennom bloggen og mer skal leses. Det er som å lese om vårt prosjekt, bare at dere har kommet litt lenger! Gleder meg til fortsettelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *