Tripp Trapp Trapp

Hvordan velge trapp til vårt gamle Nordmørslån? Gammel trapp hos PlankefrueJeg må faktisk stå i naborommet for å klare å ta bilde av trappa vi har i dag.. Ganske fargerik og godt brukt.

Bratt trapp hos PlankefrueTrapp eller stige om du vil.. Noen som har brattere trapp enn dette?

Heldigvis er minstejenta tøffere enn toget, og har ingen problemer med å komme seg opp og ned denne trappa.

Plankefrue Trapperingen I nabobygda Eide fant vi Norges største trappeutstilling (?)! Et eget hus fylt av trapper! Ganske så facinerede!!

Vanskelig å velge trapp når plassen er såpass begrenset som den er. Men vi tok med oss en flott katalog fra Trapperingen og når alle i familien hadde fått sett litt var det to typer vi ba om pristilbud på: Plankefrue TrapperingenDenne klassiske trappen – som bildet til høyre – bare i 180 grader, for det er det vi får plass til her tror jeg. (Uten mellomtrinn/repo)

Plankefrues Trapperingen katalogEller så var det faktisk denne vindeltrappa som var ganske annerledes og Malin sin favoritttrapp!

Sendte mail med ca. plass som trappa skal ha og fikk rask tilbakemelding. Nå viste det seg at vindeltrappa var dobbel så dyr som den klassiske utgaven, så da tror vi nok at vi ser litt nærmere på den klassiske trappa.

Kanskje vi gjør noen endringer på spilene og toppen av rekkverket – vi må tenke litt på hva som kler dette gamle huset og oss.

Men utrolig praktisk å ha en trappeleverandør i nabobygda! Når veggene, (og gulv – og tak) i det rommet er ferdige, så kommer de og tar helt korrekte mål for så å lage den – og montere den til oss. Leveringstid ca 5 uker, så det er også helt greit!

2 kommentarer om “Tripp Trapp Trapp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *