Skattejakt del 2 – åpner skattekista..

Plankefrues sjørøverkiste Husker du at vi fant denne skattekista i går?

Fantastisk flott gammel kiste! – Sjørøverkiste sa dattra mi på 2,5 år da hun fikk se den!! Skikkelig gammel høvelEn skikkelig gammel, flott høvel fant vi også. – Bare èn av flere gamle høvler.. Noen som vet når denne kan være fra? Enda gamlere høvel til PlankefrueOg denne høvelen må jo være enda eldre….??

Nei, nå tar vi og ser hva som er oppi skattekista…….Inni skattekista til Plankefrue Er det mulig!??!!

En melding til alle der ute som har en gammel kiste stående på låven, i stabburet, på loftet eller hvor som helst som ikke er i bruk i dag. Legg noe i den!!!!!

Utrolig hvor spenningen stiger når man finner en kiste og hvor nysgjerrig man blir på hva som er oppi kista.! – Og dette er jo kiste nummer 5(?) som vi har funnet på gården vår, og vi har fortsatt ikke funnet noe spennende i noen av dem. Men gleder meg masse til å finne de frem og fylle huset vårt med gamle, vakre skattekister! Fine til leker, garn, tepper etc. Bøtesakene til Plankefrue Og hvis vi skulle ha bruk for bøtesaker, så fant jeg det også her oppe! 😀 Gamle ting hos PlankefrueAner ikke hva dette er.. Vanskelig å vise størrelsen på dette bildet, men  den er kanskje like stor som håndflaten min tror jeg. Syvende far i huset hos Plankefrue Endelig!! Der dukket syvende far i huset opp!! 🙂 Gammelt verktøy til PlankefrueGammelt verktøy overalt her oppe!! Litt usikker hva jeg skal med alt, men vi får se hva som skjer etterhvert – og hvor kreativiteten fører oss! Gammelt borr hos PlankefrueVeldig glad og takknemmelig for at utviklingen har gått sin gang, og at vi ikke må bruke denne drillen når vi skal pusse opp Nordmørslånet vårt! Verktøy hos PlankefrueOg hva kan denne være til?

I morgen får du se spiker større enn hånda mi (som vi forøvrig har dratt ut en god del ut fra det gamle stabburet), gammel ovnsdør som jeg trenger tips til hva jeg kan bruke til – og de kuleste hermetikkboksene som definitivt skal på plass på det nye kjøkkenet mitt!!

Lag en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *