Skatollet var nytt i 1863!

skatoll fra 1863 Dette vakre skatollet stod igjen i huset når vi tok over. De forrige eierne fortalte at dette ble kjøpt nytt, og satt inn i huset i 1863 – da var huset 1 år.. Og de mente det burde følge huset!

Det er vi veldige glade for!!  151 år gammelt skatollTenkt hvordan dette skatollet en gang har sett ut..

Skatollet fulgte med husetHar ingen ide om hvordan jeg vil pusse det opp.. – For jeg tror nok jeg må gjøre det. Det ser ut som det har vært behandlet tidligere, så det er jo uansett ikke i originalt utseende tror jeg..?

SkatollEller kanskje det må være som det er… Vakkert!!

4 kommentarer om “Skatollet var nytt i 1863!

    1. Syns også det er utrolig fint! – I vertfall inni!! Men syns ikke det er så fint uttapå.. Og aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre – og vet jo ikke hva som er originalt ved det og hva som tidligere er malt..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *