Psst. ringte til kommunen i dag..

Byggesøknaden vår ble sendt til fylket med anmodning om uttalelse vedr. tilbygg og fasadeendring på huset vårt – og fristen for uttalelse står i brevet var den 8. januar.. 8!! I dag er det jo 12! (Huset vårt inkl. låven og stabburet er SEFRAK registrert)

Men kommunen hadde ikke fått svar enda – jeg aner ikke om det er positivt eller negativt jeg..?? Men hun sa at vi måtte plusse på litt postgang på den datoen, så om en to til tre dager så kunne jeg ringe tilbake!

Kanskje får vi svar da?? Herlighet! Kjenner jeg blir «litt» spent! Og kanskje endelig vi kan planlegge skikkelig, og få bestilt vinduer, bordkledning og tak og alt annet vi trenger i fase 1, og få satt igang snekkerne!!!!

Håper og satser på positivt svar jeg nå!!! Venter i spenning!! Ringer opp igjen på torsdag!! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *