Planker er ikke bare planker

IMG_2906Når vi skulle velge bordkledning så brukte vi faktisk en del tid på det. – Og hadde jeg på forhånd trodd skulle være enkelt..)

Vi fant ikke noe vi syntes passet til huset i  katalogene hos byggevareforhandlerne, og ikke på nett. Huset vårt er 150 år gammelt med masse sjel, og vi ønsket ikke «vanlig, kjedelig» bordkledning på veggene.

Løsningen ble til etter tips fra Bygg Assistanse, og vi har fått akkurat det vi ville ha – og den perfekte løsningen for huset vårt! En som driver et lokalt snekkerverksted har frest ut spor i overliggerne – så likt som mulig det som var på huset fra før. – Og så har vi «selvsagt» tre ulike bredder på overliggerne…! 😀
IMG_2907Resultatet blir vi utrolig fornøyde med, og vi er så glade for at vi fikk til denne løsningen!!
IMG_2957Snekkerne måler, og regner ut bredden på resten av vindusforingene. Hvert vindu må måles for seg, og det er vel knapt to som har like mål noen veier.. Jeg har valgt ferdig malte hvite foringer.
IMG_2958Slik så det ut etter at snekkerne hadde tatt ned og pakket sammen hovedstillaset. Da kan vi bare vente på at dette blir hentet og blir borte vekk..!! 🙂 En milepæl det også!! (Det er mange av dem.) 

IMG_2768Og tror du ikke kjøkkenet kom levert på døra! Så praktisk!! 😀 Bestilt via nett hos Ikea. Neida, alle delene var vel ikke med på første levering, men håper vi slipper å vente så lenge på resten.

IMG_2769

Blide gutter og strålende service fra gutta hos Fafe.no! 🙂 Takk, takk!

– Da begynner vi jobben med å sette sammen skapstammer og skuffer på verkstedet der jeg jobber, før vi frakter det ned til huset vårt.
IMG_2771

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *