Mørkejobbing og Containershopping

10102 Vakre månen sniker seg opp over hustakene..
Solnedgang hos PLankefrueSola senker seg ned i havet… plankefrue mørkejobbingMen det er ingen hindring! Her jobbes det uansett mørkt eller lyst! 😀låvedørene til plankefrue blir maltMørkejobbing er koselig! Ikke regner det og ikke er det kaldt, så da er det fint at låvedørene får et strøk til med hvitmaling! 10105 Og så har Plankefrue vært ute på egen hånd på shopping i går! SE hva jeg fikk levert på døra i dag tidlig!! 10106Jepp, den er helt tom – jeg har kjøpt selve containeren!  plankefrue får containerKjekt å ha!! Har kjøpt en hel gård, men allikevel er det ikke nok lagerplass… Skal få plassert den bak låven så den ikke stjeler utsikten vår selvsagt!

Fargen på containeren kommer ikke så godt frem på bildene her, men jeg tenkte litt på det.. – Hadde jeg fortsatt bodd på østlandet, hadde fargen vært «vinrød»
– her på nordvest landet, vet du hva fargen heter..? – Låverød! Haha!!

Tusen takk til Uniteam i Molde for kjapp og effektiv handel! Og tusen takk til T Håseth sønner i Malmefjorden for rask levering!

En kommentar om “Mørkejobbing og Containershopping

  1. Ps. I morgen skal vi ta en tur neddi kjelleren.. Jeg har bodd her i over tre måneder, men må innrømme at jeg ikke har vært der enda..

    Følg med på bloggen!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *