Meny på kjøkkenet

Mac’en er på service.. 😢 Ja, jeg vet – ikke noe morsomt – og små abstinenser her kjenner jeg.. 😜

I mellomtiden har jeg lastet ned en app til telefonen, som skal gi meg muligheten til å holde dere oppdatert på hva vi driver med her hos oss. 😉

Men… Det er ettellerannet merkelig, for jeg får ikke til å laste opp bilder i bloggen.. Har googlet meg halvt ihjel, men skjønner ikke hva som er feil.. Jobber videre med det, og håper det snart er i orden. – I mellomtiden noen ord uten bilder, enn så lenge. 

Dagens blogginnlegg:

I mellom de to vinduene på kjøkkenet, (i den bredeste vinduskarmen noen noensinne hadde sett) er det jammen plass til å finne på noe gøy! 😄

Først skal det maskeres og grunnes..

Fram med magnetmaling og tavlemaling!

Og mens jeg skriver dette er jeg akkurat ferdig med tavlemaling strøk 3…👌 Under der er det 3 strøk magnetmaling.. (Og grunning under der.) Etterpå blir det nok enda et ett strøk med tavlemaling oppå der igjen! – Og så er det klart for å skrive ukens meny på tavla. 😃

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *