Med gravemaskin i stua…

plankefrue-2403-DSC_0253Husker dere det vakre tregulvet vi fant under flere lag i sørstua? Det må vi få opp, da vi må være sikre på bæringen i bunn. Dette huset er ikke akkurat velkjent for grunnmurer..
DSC_0172Når jeg satte brekkjernet inn under og skulle brekke opp èn planke, løftet jeg på hele gulvet.. Etter litt jobb fikk jeg endelig brukket løs et par planker, se hvordan det ser ut under..!!
IMG_1557Her har de lagt noen steiner(!), så noen trestokker på toppen av disse – som ikke er festet til veggene på noen som helst måte.. De bare ligger løst oppå – så er tregulvet spikret inn i stokkene..

IMG_1587Slik ser det ut når gulvene i sørstua, kjøkken og gang er fjernet. Og her skal det spas… Mye… Lillebror kom innom, sto i døra og så på oss  før han gikk og hentet gravemaskinen..!!
IMG_1576Haha!!! Fantastisk hjelp, skikkelig Karius og Baktus følelse og helt genialt! Hadde det ikke vært for bror hadde vi holdt på i evigheter med dette!!

All stein, sand, jord måtte fjernes, for å komme ned under nivået på tilbygget – slik at vi igjen kan gruse, legge isopor og støpe!
IMG_15833 store traktorlass med stein og jord ble tatt ut fra huset! Vi bar, spadde og gravde alt bort til døra, slik at gravemaskinen kunne ta det med seg ut av huset!!

En kommentar om “Med gravemaskin i stua…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *