Løsning for badet!..?

bad-feb-plankefrueKveldene går med til planlegging av både hvordan rommene våre skal se ut, men også hvlike møbler vi skal bruke. Tror vi begynner å nærme oss en løsning på badet i andre etasjen nå.

Vinduene er nok ikke helt riktig plassert, men det har ikke så veldig stor innvirkning – bare jeg får plass til doen i kroken der. 🙂
bad2-feb-plankefrueJeg har hele tiden hatt lyst til å ha to vasker og ha disse adskilt, slik som på tegningen. Da slipper vi å stå oppå hverandre både når det skal sminkes og pusses tenner. – Var i tvil om det var plass til det her, men det tror jeg faktisk at det blir – og at dette blir en fin løsning for oss.

Spørs hvor glad rørleggeren blir når vi skal ha vann «overalt».. – Han må nok si sitt han også før vi bestemmer oss endelig. – Ikke så lett når man har et 150 år gammelt tømmerhus. 🙂
bad3-feb-plankefrue Er på jakt etter en fin benk med oppbevaring inni som vi kan ha under vinduene. Tror den fint kan være ca. 1,5 meter lang.

Det vi skal vri hodene våre litt rundt på nå er hvorvidt vi skal ha hvite møbler og hvitt bad… – Det har vi aldri hatt før.. Dette blir fjerde badet vi pusser opp sammen (hvis vi ikke tar med det i første etasjen). – Eller om vi skal gå for lyse, men varmere toner i vegger og gulv og mørkebrune møbler..

Hva tenker du? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *