Hjelp med kjøkkentegningene

plankefrue har lyst på vaskeromEn bråstopp når jeg så dette vaskerommet.. Og vrir hodet mitt tre ganger rundt for å finne ut hvordan i all verden dette skal få plass hos meg.. Det er jo perfekt! 😀
plankefrue ser på kjølehjørneBildet ble dessverre litt uklart, men det er kjølehjørnet dereskal ta en titt på. Det er ikke et slikt kjøkken vi ønsker oss.
plankefrues kjølehjørne inniSlik ser det ut inni. Masse plass tenker jeg – og det er herlig! Men jeg har hørt at det kan være litt knotete å vaske og holde det rent. Kanskje du har noen erfaringer?
Kanskje plankefrue skal ha slik bardiskOg denne bardiskløsningen var også ganske kul syns jeg. – Må vurdere denne.
plankefrue planlegger kjøkkenSlik ble de første tegningene. Vi prøvde å sette inn overskap ved ventilatoren, men det ble seende rart og ordinært ut.. Det vil vi jo ikke ha.. 🙂 Vi skal heller ikke ha denne ventilatoren på bildet, kun satt inn for å gi et inntrykk.
plankefrue planlegger kjøkken2Vi ser også at kjølehjørnet (hvis vi går for det) må inn i det venstre hjørnet. Så må høyskapet ved siden av der. Skapet nederst til venstre må også være like dypt som de andre. Og så tenker vi å ha høyskap hele veien ned (på bildet helt ned til venstre hjørne – lenger enn tengningen viser) – men da ikke så dype som resten – slik at vi får plass til spisebordet vårt.

Og så det viktigste av alt.. Kjøkkenet jeg hadde sett i brosjyren – hadde en totalt annen farge enn i virkeligheten… Veldig hyggelig og god hjelp, men fargen på kjøkkenet blir helt feil i forhold til det vi ønsker oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *