Fliser på kjøkkenet

DSC_0244Det er ikke så lett å skjære til flisene har jeg funnet ut, så der tar jeg med glede imot hjelp fra min kjære! <3

Han må fram med vinkelsliperen for å tilpasse rundt kontaktene. IMG_4210Jeg syns dette blir utrolig fint! Hva syns du? IMG_4213 Jo, jeg klarer meg ikke uten laser… Skulle tro det var enkelt siden benkeplaten er i vater, og jeg bruker fliskryss – men det er greit å kontrollsjekke litt – både loddrett og vannrett. IMG_4214IMG_4243Jeg syns mannen min er ganske så god til å skjære flis. – Og jeg syns jeg er ganske så flink til å legge flis, til å være første gang i vertfall. 🙂 IMG_4246Mursteinflisene skal helt opp, nesten til taket – det kommer en «bjelke» der – for taket er slett IKKE i vater.. 😀

2 kommentarer om “Fliser på kjøkkenet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *