Februarkjøkken nummer 1

kjken1-feb-plankefrueI februar så ser vi kanskje for oss kjøkkenet slik som dette. Døra til venstre på tegningen over går ut til gangen og badet i første etasje. Åpningen til høyre går inn til spisestua.

Benkene under vinduet nederst på tegningen går høyere enn det vinduene er, men det er jo bare slik det er med gamle hus. Får lage en fin overgang der slik at det ser klokt ut. Kjenner noen som har gjort nettopp dette borti veien, så vi får ta en nærmere titt der borte håper jeg. 🙂
kjken1.2Vitrineskapene skal stå oppe på benken. Det er ikke mer enn 2 meter under taket her inne, så det er begrenset hva som er mulig med overskap. – Og vi vil helst ikke ha for mye heller da vi er redd for at det kan bli litt mye i et såpass lite rom.

Vannet skal helst være på tømmerveggen inn mot badet, så det har vi klart å få til med både vask og oppvaskmaskinen på den veggen.

kjken1.3.-plankefrueOver ovnen kommer det en fin vifte av noe. Ellers ser vi for oss en tøff folietapet på veggene, lyst gulv og hvitt tak.

Se forslag 2 i morgen! – Hvilket syns DU er finest??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *