Fasaden på huset

Plankefrues nordmørslånBlir sånn ca slik! 🙂 Vi nærmer oss veldig dit vi skal på tegningene. Litt småjusteringer nå så skal det være klart til å få priser fra entrepenørene og forhåpentligvis sendt inn byggesøknaden kjapt!!

kjokkentegning Plankefrue
Må se hvor stort kjøkken jeg trenger for jeg er helt nødt å redusere størrelsen (er redusert på kjøkkentegningen) på utbygget på baksiden for at det skal se klokt ut.

Men jeg må innrømme at jeg river meg i håret.. Ikea sin kjøkken planlegger bare lugger hele tiden.. Forferdelig irriterende og klin umulig å jobbe med!! Benker «sitter fast», vil ikke snus, vil ikke slettes, vil ikke «løsne» fra pekern.. Har jo laget et par kjøkken her tidligere uten problemer, så jeg vet ikke om det er nettet mitt som gjør at det gjør at det går tregt – eller om det kan være noe annet??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *