En oppe og en nede

IMG_2982Snekkerne har hengt fra seg vesten og gått hjem for dagen – og da er det vår tur! 😀
Det er ikke mange timer i døgnet at det er stillstand i dette huset..!
IMG_2987

 

Oppe skal vi ha soverommet vårt, og her begynner jeg i dag.

#Reklame

Etter at vegger og tak er sparklet og pusset med Gjøco sin medium sparkel, er tiden inne for at det skal grunnes.

Og skal du male med rull på store flater, enten det er vegg eller tak, inne eller ute – så bruk forlengerskaft!! Anbefales på det sterkeste, og jeg er høyst avhengig. For det første går det mye kjappere, og for det andre er det MYE bedre for armer, skuldre, nakke og rygg!

IMG_2988

 

 

Taket er ikke ferdig enda, det skal sparkles og pusses et par runder til. Men i mellomtiden maler jeg veggene. De skal tapetseres, og da er det veldig smart å grunne først. Da blir det også enklere å fjerne tapeten igjen da dagen kommer som du skal bytte tapeten. (Blir leeenge til vi skal gjøre det altså..) Gjøco sin heftgrunning er perfekt til å male bygningsplater med, slik som sponplater og gips.

Visste du at den også pleier å være rimeligere enn andre malinger..? – Og visste du at Gjøco lager maling som de store kjedene selger som sin egen, Coop feks.. Hos dem kan du kjøpe Infra, og den er det Gjøco som lager!
IMG_2977Nede skal Richard i gang med å legge plater i taket på spisestua. Og temmelig glad for at han kan bruke gipsheis!! 😀 Oppe er det skråtak og smale rom, så de har vi tatt sammen – og det har vært både tungt og knotete.. Fint med gode hjelpemidler!!

Lag en fin dag!

 

2 kommentarer om “En oppe og en nede

    1. Vi holder på overalt samtidig. – Så alle rom nærmer seg, og godt å se at listen over hva som står igjen i hvert rom begynner å minke. 🙂 🙂 Men det er klart – som om vi ike har nok å gjøre utvider vi prosjektet vårt – og skal lage innebygd inngangsparti opp mot fjellet – og støpe til terrasse rundt halve huset!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *