Drodler over baderommet i andre..

hustegning badDrodler over hustegningene, og denne gangen baderommet i andre etasje.. Dette er det vi har og jobbe med.. Den doble vertikale streken er en tømmervegg som er ca 40 cm tykk, her skal vi ha en åpning mellom.

Døra inn til selve badet kan stå enten på vegg C, eller på vegg D – eller også på den vertikale veggen over vegg C.

Vi skal ha plass til vaskerom, tørketrommel, dusj, badekar, do og helst to vasker.. – Og gjerne noen mennesker innimellom…!! 😀 plankefrues hustegning bad 1 Her står doen på den veggen som rørleggeren har anbefalt.. – Men man kan jo ikke komme inn i rommet og se rett på doen..?? – Og det innerste rommet blir litt vel trangt med både dusj, badekar og vaskemaskin. Ingen plass til skittentøy og gjerne en benk som det er plass til å brette tøy på.. plankefrues hustegning bad 2Mye bedre plass her, og doen på et bedre sted, og litt gjemt. Nærmer oss noe.. Men mangler en vask.. plankefrues hustegning bad 3Tja… Ser kanskje litt snålt ut det her.. En vask på hvert rom.. Skulle gjerne hatt de på samme vegg da. Men her får vi god plass til vask/tørk og benk over det hele.

Skulle gjerne hatt et skap til håndklær etc, men det er kanskje å være litt storforlangende.. Men kanskje det går an å få inn et skap nederst i høyre hjørne..

plankefrues hustegning bad 4Eller kanskje sånn her.. – Da er i vertfall vaskene på samme rom. Redd for at det blir trangt, men det blir kanskje en grei løsning.. Får drodle litt mer på dette!

Noen som har noen gode forslag til andre måter å løse dette badet på..? 🙂

Lag en fin dag der ute!

6 kommentarer om “Drodler over baderommet i andre..

  1. Hva om dusj og vask bytter plass på nederste tegningen? Da får du dobbelvask på veggen ved inngangen. Veldig moro å følge dere 🙂

    1. Men hvor skal man gå inn hen da..? 🙂 Døra inn til selve badet er på nederste tegningen nederst på den høyre veggen. Den kan selvsagt flyttes lenger opp, men da må vi flytte doen.. Vanskelig altså!!! 😀

  2. Hvor bred er dusjen? Isteden for. Dusjkabinett kan du lage en dusjnisje innerst på den veggen over vegg c. Så tar du doen ved siden, og de 2 vaskene på tømmer veggen. Døra har du på vegg d. Da frigjør du plass til evt høyskap rett ved døra. Så får du bedre plass på det innerste rommet til badekar på den ene langveggen og vaskemaskin/tørk på den motsatte. Så legger du benkeplate over maskinene, og evt vegg skap over der igjen. Da blir det frigjort mye gulvplass. Vet ikke om det er mulig mtp cm, osv men bare et forslag. Så noen( Annette)som hadde gjort det med dusjnisje og do i det gamle huset sitt og det ble veldig bra!

    1. Liker ideene dine Cathrine!! Tror jeg tegnet dusjen som 90×90. Og ja, vil absolutt ikke ha dusjkabinett, det syns jeg ikke er fint – og ikke er det plass til å barbere leggene engang.. 😀 Så dusjnisje på et vis vil jeg ha! Men skjønner jeg deg riktig hvis du tenker dusjnisje over vegg C – så kommer vinduet i veien.. Helt enig i den innerst delen med badekar og vasketing!!

  3. På den nederste tegningen, kunne du ikke hatt dusj der doen er, doen der rørleggeren anbefalte (der den ene vasken står) og den vasken vedsiden av den andre vasken? 🙂

    1. Men hvordan kan man ha dusj der vinduet er? Egentlig en super dusjnisje øverst til høyre, men det er også et vindu der..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *