Dansegulv i spisestua

plankefrue-IMG_3625Far og bror i gang med å legge gulv i spisestua! Vi har valgt varmekabler i folie til stua, da dette er det som bygger absolutt minst mulig i høyden, og vi ønsker å ta vare på all den takhøyden vi kan!

plankefrue-IMG_3638I tillegg har vi valgt laminat gulv fra Berry Alloc, kjøpt hos Smart Interiør. Dette er et utrolig slitesterkt gulv, og veldig praktisk med barn i heimen, – og med en svær, nydelig labrador som tror han bor litt hos oss også.. 🙂

plankefrue-IMG_3639Varmekablene blir lagt både i stua og kjøkkenet, men selv om vi legger folien i to forskjellige soner, blir gulvet lagt flytende mellom de to rommene.
plankefrue-IMG_3645Lillebror og Richard legger gulvet inne, mens far har begynt å legge gulv ute..
plankefrue-IMG_3647

plankefrue-IMG_3652Lille prinsessa elsker å endelig kunne løpe barbeint gjennom huset! <3

plankefrue-IMG_3688

plankefrue-IMG_3692Sjekk stigen i hjørnet… Heldigvis ikke lenge før den blir borte vekk, veldig snart skal du få se bildene av trappa som har blitt montert i dag!!

plankefrue-IMG_3703Har vært på jobben og lånt møbler til familieinvasjon! 😀 – Og se det vakre skapet til høyre!! Det har jeg vist dere før, (det skal ikke stå der, men venter på at veggen der det skal stå skal  bli ferdig) men viser det gjerne igjen) Dette skapet ble kjøpt nytt til huset i 1863!! (Huset er fra 1862) Skal gjøre minst mulig med skapet har jeg tenkt, og syns det er nydelig vakkert!!

plankefrue-skatoll-IMG_3690

 

plankefrue-IMG_3689Og her er favorittdøra mi!! <3 (Den er dessverre ikke like vakker på den andre siden.) Denne skal jeg også gjøre minst mulig med, syns den er perfekt! 🙂

2 kommentarer om “Dansegulv i spisestua

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *