Bursdag, storskjerm og regnbue!

DSC_0051Denne vakre og kule jenta fylte 11 år på lørdag. Helgen har gått med til baking, rydding, fiksing, handling, barnebursdag og masse familiehygge! DSC_0437 Verdens beste lilleonkel leter etter rette ledninger lørdagsettermiddag, slik at niesen skal få Singstar på storskjerm på bursdagsfesten! Det var veldig populært!

Jeg ble til og med utfordret av Malin, så hun og jeg sang Mamma Mia duett – og hun vant… Det var skikkelig gøy!! (Litt stolt for at hun ville jeg skulle være med foran vennene hennes også! ) DSC_0449 Vi leide Stemshallen, det lokale ungdomshuset her ute.

Det var veldig merkelig å komme tilbake inn hit etter minst 20 år… Har tilbragt en god del timer i disse lokalene, med arrangering av discoteker, dansekonkurranser, swingkurs, revy og ju jutsu treninger – ja, og selvsagt kino hvor jeg sto i kiosken. Nostalgi! <3 DSC_0463 Skikkelig bra lydanlegg og lys – og selvsagt røykmaskin!! Veldig greit å ha en bror som kan og vet hvor alt er, og som stilte opp som DJ i bursdagen!

På slutten ble ungdommene litt slitne, så da var det veldig stas å få Disney på storskjerm.

DSC_0469 Duker i bursdag er til for å tegne på! 🙂DSC_0504Stillheten senker seg etter alle bursdagslag, og den vakre regnbuen kommer frem søndag kveld!
DSC_0505Hmm.. Må høre med Asbjørn om han muligens har noen skjulte skatter på eiendommen sin… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *