Avstemming på Facebook..

stoler

Hvilke stoler skal jeg velge??

Det var spørsmålet jeg stilte på Facebook gruppa «For oss som er hekta på interiør» – og det engasjerte! 😀 Sånn ca 244 kommentarer senere var det ikke noe tvil om hva jeg bare «måtte» gjøre.. – Og det har jeg gjort i dag..!

Jeg har bestilt oss GUL stol med tilhørende GUL puff..!!! Og jeg gleeeeder meg!!!

Nå skal jeg innrømme at jeg var bare halvparten så tøff som jeg hadde tenkt.. Egentlig trenger jeg 2 stoler i spisestua, foran verandadørene, så vi kan sitte og kose oss og se på utsikten.

Men jeg har ikke engang sett den på ordentlig, så jeg tok bare sjansen på 1. Er fargen så fin som jeg tror, og stolen så god som jeg tror – så bestiller jeg bare en til. 😀 Og blir det for mye med 2 gule stoler, så setter jeg den gule ved veggen under trappa – og kjøper to helt andre til å ha foran verandadørene!

Tusen takk til alle dere som engasjerte dere i valget mitt, og pusha meg til å bestille den jeg egentlig hadde mest lyst på!! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *