Skattejakt i det «hemmelige» rommet del 1

Plankefrue soloppgang Vakre sola som sto opp i dag tidlig!
– Og et rådyr på hver sin side av huset som jeg ikke fikk noe bra bilde av dessverre. Har prøvd å begynne å legge ut litt mat til dem, men tror det stort sett er skjærene som forskyner seg.. 😛 Hemmelig rom hos plankefrue I dag skal vi på skattejakt!!!
Vi skal inn døra til «skottet» og se hva vi finner her oppe! Dette er eneste mulighet i dag til å komme til rommet som er i enden av huset i andre etasjen. Godt brukt dørstokk til plankefrue Mange som har gått inn her.. 😀 På loftet til plankefrueRett frem er det bygd bad, så da har man laget en trapp opp til andre etasjen, for der er det jo verksted….. Amerika kofferten til plankefrueSe den fantastiske fine kista!! Huset er jo fullt av kister.. Tror dette må være nummer fire eller fem, og alle er fantastisk fine!! Begynner jo å bli vanskelig å vite hva jeg skal bruke alle til.. Vanskelig ja – slett ikke umulig!! Elsker slike kister!! Lurer på hva som befinner seg neddi denne…?? Høvelbenken til plankefrue Ja, det er klart man må ha høvelbenk i andre etasje…??? I all verden.. Lurer på hvordan de har fått opp denne.. Fullt av gammelt verktøy her oppe på loftet til Plankefrue! Gode gamle vinduer hos Plankefrue Greit å ha litt flere vinduer også! Skal nok få brukt disse til noe også tenker jeg, ser mye finere ut enn de som sitter på huset… Kanskje det kan være de som var i første etasje tidligere..Plankefrues gamle trekasserVakre gamle trekasser, store og små fulle av gamle verktøy og annet rart. Taket hos Plankefrue
gammel kurv hos Plankefrue
Gammelt hesteutstyr hos PlankefrueGammelt seletøy er kjekt og ha, og kommer til å bli knallfint på låven min!! Utsikten fra det hemmelige rommetUtsikt til Stemshesten! I denne delen kommer Malin til å få sitt «walk in closet»! 🙂 Tømmervegger hos Plankefrue Slik ser faktisk veggene ut inne i huset til Plankefrue! Se mosen som de har brukt som tetting… Fantastisk vakkert!! Gleder meg(og gruer meg litt siden vi ikke aner hvordan det ser ut) til vi skal finne frem gamle tømmervegger inne i huset! Håper det er noen vi kan beholde rundt omkring og slippe og gjemme bort. Amerika koffert hos PlankefrueSe den flotte kisten, og den flotte høvelen!!

Lurer du på hva jeg fant inni kista?

Mer bilder kommer i morgen, både av gammelt verktøy, gamle blikkbokser  – og det jeg fant inni kista!

En kommentar om “Skattejakt i det «hemmelige» rommet del 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *